Селекцията в Разград продължава! Лудогорец с оферта към 21-годишен малиец

Стойчо Стоев Левски Лудогорец 25

Въпреки че вече се подсили с четирима нови играчи, българският шампион Лудогорец продължава да е много активен на трансферния пазар.

Според алжирското издание „Компетисион“, разградчани са пратили официална оферта за дефанзивния футболист на местния МС Алжер – Алиу Диенг.

Малиецът е само на 21 години и прави страхотно впечатление с изявите си. Според информацията от Северна Африка, предложението на „орлите“ е на стойност 800 хил. евро, като те са питали за него и преди седмица, когато са били готови да извадят само половината от тази сума.

Сега обаче с оглед на конкуренцията от египетския Ал Ахли, който е готов да извади дори 1 млн. евро, от българския отбор са решили да удвоят офертата си. Според „Компетисион“, Лудогорец е готов да даде заплата от 18 хил. евро месечно на малиеца, за да избере да дойде в България.

Ръководството на МС Алжер изобщо не иска да изпуска един от най-обещаващите си футболисти, който може да играе на всеки един пост в защитата, както и като дефанзивен халф. Но с оглед на засиления интерес към него, шефовете са готови да го пуснат. Те са му дали време до събота да помисли коя оферта избира и да даде отговора си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ