Черно море удари Ботев (Враца) в контрола в Банско

Цска Черно море 11

Черно море записа победа и в четвъртата си контрола от лятната подготовка. „Моряците“ удариха Ботев Враца с 3:1 на терените на „Евима фитбол“ край Банско. Срещата се игра в четири части по 30 минути, а попаденията за варненци реализираха Исмаил Иса в 59-ата минута, Аристоте Ндонгала в 60-ата минута и Илиан Илиев в 88-ата минута.

Срещата започна в добро темпо, а Черно море създаде първата опасност пред една от двете врати. В 5-ата минута Панайотов отне топката в средата на терена, намери Цецо Панов отдясно, който проби и центрира по земя в налазателното поле. Исмаил Иса увладя топката с груб към вратата, завъртя се и стреля, но покрай страничната греда.

В 15-ата минута Аристот Ндонгала получи отдясно центрира в наказателното поле, където Иса стреля, но стражът на Ботев изби. Топката попадна в Кардозо, който финтира стража на Враца и от точката на дузпата стреля над вратата. В 24-ата минута след центриране от корнер бранител на Ботев си вкара автогол, но той не бе зачетен заради фаул.

В 49-ата Ботев Враца сътвориха добра контра атака, Лясков получи отдясно и стреля, но Абдалах с шпагат успя да пресече топката. В следващата атака Кардозо центрира остро в наказателното поле, където двама футболисти на Черно море се разминаха с топката.

В 55-ата минута Патрик Андраде пусна остър пас в наказателното поле, където Кардозо с шпагат се опита да засече топката, но малко не му достигна за да я вкара във вратата. Четири минути по-късно Аристоте Ндонгала проби отдясно и намери Иса в наказателното поле, който реализира за 1:0. Малко след това Иса намери между двама Аристот Ндонгала, който на задна греда реализира за 2:0.

Третата част започна добре за Ботев Враца, които до 67-ата минута създадоха няколко опасности пред Иван Дюлгеров, но стражът на Черно море бе на висота и спаси. В 79-ата минута влизат Илиан Илиев и Мартин Дичев, които Заемат местата на Имамо и Ндонгала. В 88-ата мнута Илиан Илиев-младши отбеляза страхотен гол. Халфът на „моряците“ получи топката пред дъгата на наказателното поле и с много премерен удар прати кълбото под сглобката на вратата за 3:0.

В следващите минути Ботев Враца натисна младите “моряци”, които обаче стояха добре в защита, а Иван Дюлгеров направи няколко добри спасявания. В 110-ата минута Мирослав Будинов с глава намали резултата – 3:1. В 115-ата минута Велислав Василев пробва удар по диагонала, но вратарят на Враца спаси. В последните минути на среата Мартин Дичев бе намерен в дясно, проби и стреля, но топката се отби в напречната греда.

Съставът на Черно море: Иван Дичевски, Мирослав Енчев, Делмиро, Цветомир Панов, Абдалах Имамо, Патрик Андраде, Васил Панайотов, Аристот Ндонгала, Жордао Кардозо, Родриго, Исмаил Иса.

Съставът на Ботев Враца: Костов, Васев, Лясков, Домовчийски, Генов, Миланов, Кавдански, Атанасов, Мечев, Паласиос, Златински.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ