Ботев (Пд) пусна Васко Шопов срещу 20 бона! Два отбора влизат в битка за подписа му

768x432

Ботев (Пд) фиксира цена от 20 000 лева на халфа Васил Шопов, научи „Меридиан Мач“. Той поиска да напусне клуба заради семейни проблеми, но ръководството на „канарчетата“ отказа да го пусне без пари. Дунав и Етър са изявили готовност да платят фиксираната сума, а сега Шопов трябва да избере къде ще играе, но със сигурност няма да остане при „канарчетата“.

В същото време Ботев подписа официално с бразилеца Тейлон Кореа. 24-годишният южноамериканец подписа договор с клуба за срок от 2 години. До момента в тима бяха привлечени вратарите Георги Аргилашки, Янко Георгиев, както и холандците Филип ван Арнем и Родни Кпустър. Вчера шефовете на клуба се събраха на редовно заседание на Борда на директорите.

Със сигурност началниците на „жълто-черните“ ще дискутират и посещението на стадион „Христо Ботев“ на представители на строителната фирма „Главболгарстрой“. Очаква се до 2 седмици от компанията, която построи много значими спортни сгради у нас, да дадат своята оферта за довършването на стадиона.

„Меридиан мач“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ