Живко Миланов отсече: В Левски се гради нещо ново

Левски, пресконференция, Живко Миланов

Защитникът на Левски Живко Миланов ще пропусне елитната проверка на „сините” срещу руския гранд Зенит. Бранителят е получил лека травма в първата контрола на българския тим на австрийска земя срещу Ред Бул Бразил, загубен от Левски с 0:1

Ето какво сподели Миланов преди мача:

„Почувствах болка в последната минута на , мисля, че не е нещо сериозно и до няколко дни ще мога да провеждам нормални тренировки. За момента състоянието на отбора е добро. Първият лагер беше доста тежък. Опитваме се да спазваме изискванията на новия треньор. Ще се опитаме да се подготвим по най-добрия начин до първите мачове от Европа.”

„Всеки треньор е различен сам по-себе си. На първо време Хубчев е доста е стриктен към нас. Иска да сме концентрирани във всяка тренировка и при него натоварванията са доста сериозни“.

„И тримата нови са професионалисти. Опитваме се да им помагаме да се адаптират по-лесно и да влизат в отбора. Мисля, че имаме доста добри шансове срещу Ружомберок. Тежък съперник в сравнение с другите отбор, с които можехме да играем. Трябва ад се фокусираме в нашата игра, а не в противника. Както знаете, доста футболисти напуснаха миналия сезон, мисля 14 човека, изгражда се нещо ново. Не може толкова бързо нещата да се променят. Надявам се с времето да изградим един боеспособен отбор .”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ