България с всичките си звезди заключителните битки в Лигата на нациите

България Канада волейбол световно 2018 (26)

България събира всичките си звезди за последния уикенд от волейболната Лига на нациите в Пловдив. Към състава на Силвано Пранди тази седмица ще се присъединят опитните Виктор Йосифов, Теодор Салпаров и Николай Николов, информира Нова телевизия.

Тримата със сигурност влизат в групата за заключителния уикенд от груповата фаза на турнира. В пловдивската зала „Колодрума” националите ще срещнат тимовете на Сърбия, Иран и Съединените щати, а селекционерът Силвано Пранди ще иска да види в действие най-опитните си играчи преди олимпийската квалификация във Варна между 9 и 11 август във Варна.

В момента България заема 12-о място в Лигата на нациите без шанс за финалната шестица, но със задача за оставане в елита и през следващия сезон.

За да заслужат правото да играят и догодина в Лигата на нациите, нашите волейболисти трябва да завършат в крайното класиране преди Австралия, Португалия или Канада.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ