Национал отряза Арда! Новакът в Първа лига чака поне 3-4 нови попълнения

Радослав Василев България Словения Лига на Нацийте 10

Нападателят Радослав Василев е отказал оферта от Арда. Ръководството на новака в елита е имало разговори с тарана, но не е постигната договорка. „Щом не е при нас, значи няма да дойде“, коментираха лаконично от клуба. Има минимална вероятност Василев да премине в Арда, но това би се случило, ако не успее да си намери отбор в следващия месец.

Василев беше част от Черно море в продължение на година и половина, но през лятото реши да смени обстановката. Таранът освен това не беше и твърд титуляр на „Тича“. През изминалия сезон Василев вкара 5 гола – по-малко, отколкото през пролетта на 2018-а, когато бе точен 6 пъти. Нападателят е получил и други оферти от елита, но приоритетно гледа към възможност да продължи кариерата си в чужбина.

Липсата на попълнение в атака пък е сериозен проблем за Арда. На този етап клубът не разполага с изявен реализатор за първия си сезон в елита. Венци Христов не се разбра с ръководството и прекрати преговорите. В момента нападатели в тима са Ахмед Осман и бразилецът Лукас. Арда чака и поне още 3-4 попълнения, но на този етап няма резултат от разговорите. Сред новите би трябвало да е арменски национал. Става въпрос за халф, който евентуално ще пристигне на лагера в Банско днес. При кърджалийци проби кара италианският полузащитник Самуеле Кареча. Той бе титуляр в спаринга с Поморие (2:2), но не е впечатлил треньора Стамен Белчев и се очаква да бъде отпратен.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ