Топузаков отсече: Не можем да даваме оценки на новите! Дано са подбрани точните хора в Левски

елин топузаков

Бившият защитник и треньор на Левски Елин Топузаков призова да не се правят генерални изводи за новите футболисти след първите един-два контролни мача.

Той е категоричен, че те трябва да получат време поне до официалните срещи, а същото се отнася и за новия спортен директор Ивайло Петков.

„Трябва да коментирам ситуацията малко неспецифично – като външен човек, защото от 3-4 години съм извън Левски. Има преструктуриране в клуба.

Надявам се с новите хора, с треньорския щаб и начертаната дългосрочна политика Левски да се вдигне и да върви само нагоре“, каза Топузаков пред Спортал.

„Не можем да даваме оценки на попълненията. Надявам се, че са подбрани най-точните хора. Това е много сложен процес и може да се допусне грешка. Мисля, че хората ще се справят. Можем да даваме оценки, когато започне първенството. Важното е Левски да има успехи.

Не мога да дам мнение и за новия спортен директор. Ръководството е преценило, че ще свърши работа. Винаги ще бъда свързан с Левски, този клуб ме изгради като човек и име. 20 години съм бил в него“, каза Топузаков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ