Станислав Костов аут за първата контрола! Двама национали пропуснаха тренировката на Левски

Станислав Костов

Нападателят на Левски Станислав Костов ще пропусне първата контрола на тима. Тя е утре от 18:00 часа срещу Ред Бул Бразил (бившия Браган-тино). И вчера голмайсторът на сините продължи да тренира индивидуално. В края на миналия сезон той играеше на инжекции, защото имаше травми в коляното и областта на адукторите. Явно е, че те не са напълно отшумели.

Костов е наказан и за двата мача с Ружомберок от Лига Европа. Вчерашното сутрешно занимание пропуснаха и юношеските национали Мартин П. Петков и Мартин Д. Петков. Младоците бяха оставени в хотела да почиват. Същото се случи и с халфа Мартин Райнов, който чувства леки болки. Травма, макар и не толкова сериозна, има и нападателят Станислав Иванов. След тренировката глезенът на младока бе превързан и му бе поставен лед.

Бразилецът Паулиньо пък вдигна настроението на съотборниците си, като се появи на днешното занимание с нова прическа – той бе „нула номер“.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ