Диего Фабрини отсече: Не съм получавал оферта от Левски! ЦСКА е най-добрият клуб в България

cska10

Плеймейкърът на ЦСКА Диего Фабрини говори на летището преди заминаването на отбора за предсезонния лагер в Австрия. Той посочи коя страна в играта си определя като най-силна. Италианецът също така заяви, че не е получавал оферта от Левски през лятото.

“Чувствам се много добре в България, доста добре ми беше в първите дни в отбора. ЦСКА е най-добрият клуб в страната и съм щастлив, че съм част от него. Това е нов опит за мен и съм сигурен, че ще ми е много полезен. Имах много оферти, след като свърши миналият сезон, но мисля, че ЦСКА беше най-подходящата опция за кариерата ми в този момент”, каза Фабрини пред “Тема Спорт”.

“Все още нямам преки впечатления от българския футбол. Ще знам повече след първите ми няколко мача тук. Не съм имал оферта от Левски, не е вярно това, което се писа, допълни италианецът.

“Най-добрата ми страна е дриблирането. Ние сме силен отбор и трябва да дадем най-доброто от себе си във всяка среща, за да спечелим всички трофеи. Няма да бъде лесно, но можем да го постигнем”, каза още Фабрини.

СНИМКА: БУЛФОТО

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ