Хубчев обяви колко футболисти чака Левски

левски-петър-хубчев2

Левски замина на лагер в Австрия. Там „сините“ ще останат до 02.07.2019, а предвидените контроли са срещу Ред Бул Бразил, Зенит (Санкт Петербург), Тюркгюджю-Атаспор (Мюнхен) и Йънг Бойс. Отборът се прибира на 3 юли в София.

Треньорът Петър Хубчев говори пред медиите преди заминаването за Австрия.

“От няколко дни се водят интензивни разговори. Не само с двамата, които вече дойдоха, но и с още 4-5 човека, така че бе планирано да се увеличи групата преди заминаването за лагера. Надяваме се, че ще има поне трима-четирима нови до началото на сезона. Всичко е въпрос на преговори, ние сме разговаряли с много хора. Очакваме атакуващи футболисти. Възможно е да вземем и българи”, каза Хубчев.

“Аз не съм се спирал на спортния директор и не съм го назначавал. Млад и амбициозен човек е Ивайло Петков. Свърши доста работа за тези три дни, откакто е тук. Оформи някои неща, които съпътстваха тези трансфери”, каза наставникът.

„Доволен съм от представянето на играчите през първия лагер. Очаквах други неща, но по начина, по който се държаха тези момчета съм доволен. Над очакванията ми бяха нещата. Има промени в инфраструктурата на клуба, които са предпоставка за промяна“, продължи „синият“ треньор.

“Ние искахме да задържим Николай Кръстев, но той предяви други желания, а за мен е важно играчите, с които ще бъдем да са изцяло отдадени на отбора. Възможно е да се разделим и с други футболисти. В детайли не мога да ви кажа за Иван Горанов, но аз не бих могъл да спирам някого”, завърши Хубчев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ