Агентът на Сейдахмет: Топ 3 на треньорите в България го харесват, но не и Хубчев

Левски тренировка (2) еркебулан сейдахмет димитър телкийски

Импресариото Мирчо Димитров, който се грижи за интересите на казахстанския футболист Еркебулан Сейдахмет, изрази учудването си от освобождаването на тийнейджъра от Левски. Той сравни отношението на Станимир Стоилов, Димитър Димитров и Стойчо Младенов, които според него са най-добрите родни треньори в момента, към клиента му, както и това на Петър Хубчев, който се отказа от услугите му.

„Бях уведомен, че Петър Хубчев няма да разчита на Сейдахмет и затова клубът не желае да го задържи. Изненадах се. Струва ми се, че футболист, който е харесван от тримата най-добри български треньори – Станимир Стоилов, Стойчо Младенов и Димитър Димитров, би трябвало да има място в Левски. Всички те се изказаха ласкаво за качествата му. Хубчев обаче е на друго мнение“, заяви Димитров пред „24 часа“.

Тийнейджърът изкара прекалено малко време на терена с екипа на „сините“, но основната причина беше, че постоянно беше в лазарета с различни травми. Това се повтаря в последните почти три години още от началото на престоя му в Уфа. Според импресариото, Сейдахмет е заслужавал още един шанс на „Герена“, за да разкрие пълния си потенциал.

„Ако от Левски си бяха изиграли правилно картите, можеше да спечелят пари от Еркебулан. Решиха обаче, че не им трябва. Това ми напомня много на случилото се с Жоазиньо. Бразилецът дойде на „Герена“, когато Мъри беше треньор. След това на Жоазиньо му бе трудно с наследниците му и цената му падна драстично. Въпреки това успях да го продам за много добри пари в Русия“, завърши Димитров.

One comment

  • Ачо циганина

    18.06.2019 at 8:23

    А кой е казал че Хубчев е добър треньор??? В Берое се провали и го изгониха, в Ботев също, а Венци дебелия само що не го би в Славия преди да го изгони. Къде има успехи за да му казвате голям треньор???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ