Левски вдига мизата за вратар! На „Герена“ чакат раздвижване по селекцията

левски-петър-хубчев3

Ръководството на Левски е вдигнало сумата, която предлага за закупуването на италианския вратар Мирко Пилиачели. Причината е, че той е желан от елитни кипърски и италиански тимове.

През изминалия сезон стражът бе несменяем титуляр в Университатя Крайова, който финишира на четвърто място в румънското първенство. Той бе под рамката в 36 двубоя. Любопитното е, че вкара и един гол – от дузпа в мрежата на Стяуа. На „Герена“ имат и друг вариант с чуждестранен страж, но Пилиачели е под №1 в списъка им. През пролетта той е бил наблюдаван на живо.

Днес се очаква да има раздвижване по селекцията в Левски, тъй като до момента така и не са представили ново попълнение. А времето лети и ги притиска. Утре тимът заминава на подготвителен лагер в Австрия, където ще бъде отиграна тактиката за новия сезон. За Петър Хубчев и възпитаниците му той започва на 11 юли с двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Първенството у нас пък стартира в уикенда на 13-14 юли. Петър Хубчев държеше Левски да бъде подсилен с родни национали.

Сините искат защитника на Ботев Пд Кристиан Димитров, както и Асен Чандъров и Здравко Димитров от Септември, които са част от младежката селекция на България. Треньорът иска да подсили Левски във всички линии, настоява да бъде взет и класен чуждестранен нападател.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ