Треньорът на Хебър: До Нова година я караме мач за мач, а след това…

Ботев Пд - Хебър - контрола

Треньорът на новака във Втора лига Николай Митов изрази огромно задоволство от лятната селекция.

„Взехме на 95 процента момчетата, които исках. Желаех и още един футболист, който обаче предпочете чужбина. С това смятам селекцията за приключена.

Антон Кирилов пък е новият човек в щаба ми. Той ще помага с анализите и разузнаването на другите отбори. Работил съм с него в Септември, знам му качествата и затова го привлякохме.

От понеделник до 28 юни сме на лагер във Велинград, а от 30-и сме в Банско до 12 юли. Именно в Банско ще изиграем основния пакет контроли. Важното е да изградим отбор с новите момчета и тези, които останаха от предишния сезон.

До Нова година ще караме мач за мач, след което ще преценим шансовете за нещо по-голямо, фиксидея нямаме. Моята амбиция е да изградим отбор, който да бъде на челно място и с който да се съобразяват всички. Ще има доста силни тимове във Втора лига и ни очаква интригуващ сезон“, каза Митов.

TХебър привлече 8 попълнения. От тях трима дойдоха от Локо Пд -Димитър Везалов, Янко Ангелов и Асен Георгиев, Божидар Васев беше привлечен от Дунав, а Георги Андонов от Царско село. Бяха взети и надежди за бъдещето в лицето на Георги Каракашев (Пирин Разлог), Осман Хамдиев (Септември Сф) и Мартин Вълчинов (Балкан).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ