Спарингът на Локо (Пловдив) в понеделник пред провал

Левски Локомотив Пловдив 17 бруно акрапович

Локомотив Пловдив все още не е намерил съперник за контрола в понеделник. Треньорът на черно-белите Бруно Акрапович иска тимът да има спаринг на 17 юни. До момента обаче нито един отбор не е откликнал на молбата на смърфовете.

В момента железничарите са на лагер в Боровец. Тимът вече изигра първата си приятелска среща. Тя бе срещу македонския Академия Пандев. В нея възпитаниците на Бруно Акрапович загубиха с 0:1.

Ако Локо не уреди контрола, то възпитаниците на босненския специалист може да имат двустранна игра. Първият официален мач на тима за новия сезон ще бъде финалът за Суперкупата срещу Лудогорец. Той ще се състои на 3 юли на Националния стадион „Васил Левски“. Със спечелването на Купата на България Локомотив си осигури и квота за Лига Европа. Черно-белите започват от втория квалификационен кръг на континенталната надпревара, мачовете от който са на 25 юли и 1 август.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ