Белгийци напират за звезда на Локо (Пд)! Дават пари колкото за крава с теле

Левски Локомотив Пловдив 5 нуно рейш анте аралица

Клуб от белгийската Първа лига е изпратил оферта за нападателя на Локо (Пд) Анте Аралица. От ръководството на „черно-белите“ не разкриват името на отбора, който иска хърватина, но са недоволни от първоначално предложената сума, която е от порядъка на 75 000 евро.

„Това са пари за крава с теле. В Белгия по толкова струват. Казах го на Христо Крушарски, че е по-добре аз да го продам на някой от водещите отбори в България“, коментира Чавдар Цветков.

Интерес към Аралица, който вече изигра 37 мача и вкара 7 гола в нашата Първа лига, има и от други страни. Асистиралият за Ожболт при победното попадение във финала за Купата на България е спряган за трансфер и в Турция. Към него интерес още от зимата проявява и ЦСКА, но Христо Крушарски е отказал да го пусне при „червените“.

Треньорът Бруно Акрапович на този етап държи Аралица да остане в състава му. Той харесва начина му на игра и движението по целия фронт на атаката, въпреки че не вкарва много. 22-годишният футболист може да се допълва чудесно в предни позиции с по-остри играчи като Ален Ожболт.

При по-добра оферта обаче не и изключено Крушарски да се реши на първи по-сериозен трансфер, откакто влезе във футбола. Още повече, че вече му е предложена опцията да привлече Исмаил Иса, който дебютира за националния отбор с гол във вратата на Чехия при загубата с 1:2 миналия петък.

„Меридиан мач“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ