Чутовен скандал в националния отбор! Треньор нашамарил двама футболисти?!

1560489204960-600-iunoshi-1

Грандиозен скандал с отбора на България U18 се развихри в Русия. „Меридиан мач“ научи от сигурен източник, че селекционерът на тима Ангел Стойков си е позволил нещо недопустимо. Той е набил двама от футболистите си след един от мачовете на международния турнир „Валентин Гранаткин“, който се провежда в Санкт Петербург и е с участие на родния тим.

Под шамарите на Ангел Стойков са попаднали Димитър Стоянов от Славия и Мартин П. Петков – Гривата, който е част от първия отбор на Левски и дори записа мач в Първа лига през миналия сезон. Двамата изнервили селекционера с поведението си и изявите си на терена в един от първите мачове на тима. Интересно е да се уточни, че Димитър Стоянов започна турнира като титуляр, а след първия мач стана резерва. Гривата пък продължи да е в стартовата единайсеторка.

От БФС все още не са взели отношение по скандала, защото отборът ни продължава да е в Русия, където снощи се изправи срещу Молдова в мач за седмото място в турнира. Очаква се да има разследване на случилото се, след като тимът ни се прибере в България. Вероятно ще има позиции и от Левски, и от Славия, чиито млади таланти са пострадали при скандалните обстоятелства.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ