Шеф в Берое начерта целите пред клуба и разкри с какви играчи търсят под Аязмото

валентин грудев

Спортният директор на Берое Валентин Грудев обяви, че се водят напреднали преговори с офанзивен халф и централен нападател. Той дори заяви, че с това лятната селекция може да се изчерпи, ако не се стигне до продажба.

„Възловите постове, на които търсим футболисти и с каквито вече водим преговори, са централен нападател и офанзивен халф. И на двете позиции става въпрос за чужденци. Даже на единия вече имаме принципното съгласие. По принцип вратар също влиза в нашите планове, но не на всяка цена. Водихме преговори с двама български вратари, но те отказаха. Те се притесняваха от конкуренцията на Перниш и имаха усещането, че ще са със статута на втори избор. Така че, ако не намерим друг вратар, ще останем с юношите си Иван Гошев и Радостин Георгиев. От подрастващите полеви футболисти със сигурност в отбора ще остане Стоян Иванов. Евентуално може да го преотстъпим през пролетния дял. Има интерес към двама наши футболисти, но нищо конкретно на този етап. При реални оферти ще видим. Няма нищо лошо при добра оферта да се разделим с някого. Засега нищо конкретно не мога да ви кажа. За треньорите това не е най-добрият вариант, но в крайна сметка това е пазар“, допълни Грудев.

„Ръководството е поставило цел Лига Европа. Трудно ще е, особено при афишираните амбиции на Лудогорец, Левски и ЦСКА. Но имаме достатъчно класни футболисти и желание да си постигнем целта. Теренът ни ще бъде готов за първия официален мач“, каза още Валентин Грудев.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ