Предлагат Иса на Локомотив (Пловдив)! Акрапович търси най-добрите изпълнители

берое-исмаил-иса

Новият национал Исмаил Иса е предложен на Локо Пловдив и двете страни са близо до подписване на договор, научи „Меридиан Мач“. Иса рита за Дунав през миналия сезон и в 23 мача реализира 6 гола и записа 5 асистенции. Въпреки провала на националите в квалификациите с Чехия и Косово Иса единствен направи добро впечатление. В Локо разчитаха на двама изпълнители в предни позиции през миналия сезон – Анте Аралица и Ожболт. Последният получи вчера наградата за най-добър играч за май. Бруно Акрапович пък взе приза за най-добър треньор.

„Искам винаги да оправдавам доверието на собственика на клуба и да давам 100% от себе си. Като всеки клуб търсим играчи на някои позиции и чакаме този, който да е по нашите възможности. Ще продължаваме да търсим и да намерим най-добрите хора, които могат да помогнат“, обясни Акрапович. Той каза, че вижда голямо желание и мотивация у играчите.

„Казах и преди няколко месеца, че бъдещето на Локомотив не е проблем, защото имаме качествени млади футболисти. Не ми харесва това как са разделени отборите и че има мачове без значение. Нагоре се играе за едно седмо място, което води до мач с третия. Не е според мен толкова интересно. Много работа за нищо и за някои сезонът приключва март или април. Мисля, че система с 10 отбора и да се намали лигата, ще е по-качествена. Това е моето мнение. Така лигата става по-силна“, каза още босненецът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ