Шеф в ЦСКА отсече: Отборът се гради по немски модел

Гриша Ганчев, Стойчо Стоилов

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов даде пространно интервю пред fakti.bg. В него той говори по всички важни теми, свързани с отминалия сезон, скандалите, селекцията и бъдещето пред клуба от Борисовата градина. Стоилов се спира и на темата за националния отбор, който допусна малко изненадваща загуба от Косово с 2:3 в София в последната си евроквалификация в понеделник.

„Не е тайна, че аз играх в Германия. Моите виждания и разбирания са свързани с тези в Германия. Поради това аз се опитвам по техен стереотип да работя.

Как да правим селекцията, клубът също да се гради по немски модел, да има дисциплина и да бъде коректно всичко към всеки в клуба.

Мисля, че сега направихме навреме селекцията. Взехме нужните футболисти, имаме по-голяма креативност в атака и смятам, че това ще ни донесе успех. Аз съм привърженик на атакуващия футбол и съм на мнение, че той освен атрактивен е и по-печеливш в момента“, казва Стоилов като дава за пример на тезата си работата на Джосеп Гуардиола, който стана шампион в Испания, Германия и Англия.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ