Любопитно! В Англия сравниха ново попълнение на ЦСКА с Еден Азар

GRAHAMCAREY-1

Любопитен паралел направиха феновете на английския Плимут между новото попълнение на ЦСКА Греъм Кери и звездата на Челси Еден Азар.

Общото между ирландеца и белгийския национал е начинът им на напускане на досегашните отбори, който изглежда доста шокиращ за привържениците. Кери си тръгна от Плимут, където през изминалия сезон изигра 49 мача, а отборът изпадна в четвъртото ниво на футбола в Англия. Азар пък напусна Челси след спечелването на Лига Европа, за да стане част от новия проект на Реал Мадрид.

“Това е едно от най-трудните решения в кариерата ми, но трябваше да се реша на това нова предизвикателство”, написа Кери в Инстаграм. Той вече тренира с новите си съотборници в Тетевен.

Вестник “Плимут Хералд” твърди, че трансферът му е шокирал феновете, които все пак са останали сравнително доволни, че няма да играе за някой от недолюбваните съперници като Портсмут или Лутън.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ