Ужасяващо! Косово нокаутира България в последната минута

българия-косово

Националите ни губят с 2:3 от Косово в евроквалификацията, която стартира в 21:45 часа на стадион „Васил Левски“. Мачът е наблюдаван от около 6000 зрителите, като близо 1000 са феновете на гостуващия отбор. Точни за нашите до момента са Ивелин Попов и Кристиан Димитров.

В 14-ата минута Косово поведе след грешка на Страхил Попов. Защитникът не успя да изчисти добре топката след центриране на Мергим Войвода отдясно, като с пета я поднесе на Милот Рашица и нападателят на Вердер (Бремен) реализира в мрежата на Николай Михайлов – 0:1.

В 43-ата Ивелин Попов изравни със страхотно попадение – 1:1. Капитанът на България отбеляза с топовен удар от над 20 метра, пращайки топката неспасяемо под гредата. Асистенцията направи Галин Иванов, който умело се пребори за топката с противник и даде точен пас към голмайстора Попов.

В 55-ата минута Кристиан Димитров донесе пълния обрат, разписвайки се с глава за 2:1. Снажният защитник на Ботев (Пловдив) беше включен в игра от Красимир Балъков в началото на второто полувреме, заменяйки Васил Божиков.

В 64-ата Косово изравни – 2:2. Ведат Муричи се извиси в наказателното поле на Михайлов и вкара с глава. Гостите изцяло доминираха до края, а „трикольорите“ действаха хаотично и без идея в атака. Така се стигна до 93-ата минута, когато резервата Елбасан Рашани отбеляза за пълния обрат – 2:3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ