ЦСКА 1948 с трансферен удар, подписа с Мартин Тошев

15601683132

Ръководството на втородивизионния ЦСКА 1948 обяви поредното ново име в селекцията си. „Червените” си осигуриха подписа на Мартин Тошев, който за последно игра в Ливан. Договорът на Тошев с тима от Втора лига е за срок от 3 години.

„Впечатлен съм от проекта за развитие, който има клубът. Говоря си с Кирил Котев от няколко месеца и реших да се върна в България“, бяха първите думи на Тошев пред официалния сайт на ЦСКА 1948. „Целта е да се завърнем там, където ни е място – в елита. После е ясно. В този клуб дори не се коментира“.

Тошев помогна на Ал Ахед за златен дубъл в Ливан с 12 гола в 15 срещи. Първенството свърши преди няколко дни и нападателят ще получи още малко ваканция преди да се присъедини към новите си съотборници. Тошев ще се включи директно на лагера в Боровец следващия понеделник.

„Познавам се с повечето момчета в отбора, Янко Сандански е сред най-добрите ми приятели. Играл съм в няколко отбора с Дяков. Знаем се с Гущеров. Доста момчета от онзи край сме, славим се като характери и няма да се откажем да преследваме голямата цел“, добави Марто Тошев.

Голаджията е роден на 15 август, 1990 година в Крупник. Още 15-годишен преминава в школата на ЦСКА, дебютира и за първия тим. Продаден е в Кьолн, но после се връща на „Армията“. Следва кариера в Черноморец, Славия, Септември Симитли, Пирин, Ерцгебирге и Аален (Германия), Септември София и Ливан.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ