Акрапович натири двама от дошлите на проби! Смърфовете се стягат за първа контрола

Ботев Пловдив Локомотив Пловдив финал купа България 14

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович освободи двама от четиримата български играчи, които са на проби в тима. Босненският наставник на носителя на купата се отказа от нападателите Денислав Станчев и Светослав Диков. Те взеха участие във вчерашната двустранна игра на „Лаута“, но не успяха да убедят Акрапович, че трябва да останат.

За последно Станчев бе във Верея, a Диков, който е бивш голмайстор на Втора лига с Царско село, риташе във втора дивизия на Словения. Крайният защитник Николай Николаев от Хебър и Георги Ралев от Нефтохимик ще продължат подготовка със смърфовете.

Днес отборът е в почивка, а утре в 6:00 часа тръгва за Боровец. Там тимът ще тренира на базата в Говедарци. Още в първия ден Локо ще има две тренировки – сутринта след пристигането и вечерта. Днес се очаква да стане ясно кои от юношите ще продължат да тренират с мъжете. Както е известно, подготовка на 5 юни започнаха вратарят Павлин Евтимов, Архан Юсуф и Димитър Законов, които бяха под наем в Арда, Петър Главчев, Мартин Паскалев и Октай Юсеин. Възможно е някои от тях пак да бъдат преотстъпени. Първата контрола на Локо е с македонския Академия Пандев. Мачът е планиран за 13 юни (четвъртък), като трябва да се уточни мястото на провеждане. Опция е стадион „Искър“ в Самоков.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ