Локомотив (Пловдив) взима халф на Славия, смърфовете се разделят с двама чужденци

Ботев Пловдив Локомотив Пловдив финал купа България 14

Локомотив (Пловдив) очаква футболист на Славия. Това е халфът Владислав Узунов. Наскоро босът на столичани Венцеслав Стефанов обяви пред “Тема Спорт”, че полузащитникът напуска “Овча купел”. Той заявил пред шефа на “белите”, че си тръгва в посока Пловдив, където са му обещани по-добри условия и повече игрово време. Не е изключено обаче ситуацията да претърпи обрат.

Както е известно, селекцията на Локо за новия сезон ще е главно от български играчи и Узунов е в списъка, който е изготвен от Чавдар Цветков. Бившият спортен директор, който сега е само съветник на Христо Крушарски, е трябвало да направи списък с около 20 човека. Узунов дойде в Славия през лятото на 2017 година, като преди това игра за Локомотив (Горна Оряховица), ЦСКА, Добруджа, Хасково, Калиакра, Сливен, Локомотив (Мездра) и други.

Както е известно, трима български играчи вече си тръгнаха от Локо (Пд) – Димитър Везалов и Янко Ангелов, които подписаха с Хебър, и Асен Георгиев. Те няма да са единствените, на които “смърфовете” няма да разчитат за следващия сезон.

На 90% от “Лаута” си тръгва и атакуващият халф Абделхаким Буна. С изтичащ договор е и Игор Банович. Полузащитникът засега няма положителен отговор от ръководството на Локомотив, че остава. Така реално петима от спечелилите Купата на България напускат отбора. Според запознати те няма да са последните, които ще се разделят с “черно-белите”. Почти сигурно от “Лаута” си тръгва и Вилим Посинкович.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ