Новак в Бундеслигата вади милиони за звезда на Лудогорец

Джоди Лукоки Радост Левски Лудогорец 36

Новият член на Бундеслигата Кьолн е хвърлил око на един от водещите футболисти на шампиона Лудогорец.

Според холандското издание Elf Voetbal, цитирано от „Меридиан Мач“, Джоди Лукоки е сред опциите за ново попълнение в редиците на “козлите”. В Кьолн търсят спешно силен офанзивен футболист и са готови да платят седемцифрена сума в евро за него. Германците са оценили Лукоки на около 1 милион евро.

26-годишният юноша на Аякс от конгоански произход е в Разград от 2015 година и има близо 100 мача с екипа на Лудогорец. Той дойде от холандския Цволе, а има и 24 мача за гранда от Амстердам, което е голям плюс в професионалната му биография. Очакванията са бъдещето му да бъде решено в края на юни.

Лудогорец вече привлече едно крило – Мавис Чибота. Такива са още Димо Бакалов и Вандерсон, а след изтекъл наем в Разград се завръща Светослав Ковачев. Преговорите с израелеца Дан Битон са на финала,, така че още един силен офанзивен футболист е близо до разградчани. Така, че не е изключено ръководството на Лудогорец да се съгласи да продаде един от титулярите си и да спази традицията да прави поне по един голям изходящ трансфер всяка година.

Ако се стигне до трансфер, то това ще бъде трети играч на Лудогорец, който ще бъде продаден директно в Бундеслигата след Жуниор Кайсара (Шалке 04) и Върджил Мисиджан (Нюрнберг).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ