Мачът между Гришо и Вавринка под въпрос?! Може да се играе чак утре

григор димитров 27

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров по програма трябва да излезе тази вечер срещу Стан Вавринка в третия кръг на Откритото първенство на Франция. Срещата между двамата обаче със сигурност няма да завърши в рамките на днешния ден, а съществува вероятност и да бъде отложена за утре.

Димитров до момента победи Янко Типсаревич и Марин Чилич, за да си уреди мач срещу своя стар познайник..

Двубоят между Гришо и швейцарския тенисист бе планиран четвърти за вечерта на корт „Сюзан Ланглен”. Първи в програмата беше мачът Елизе Мертенс – Анастасия Севастова, който се забави доста и приключи с успех с 2:1 сета за Севастова. След това дойде убедителната победа на Роджър Федерер над Каспер Рууд в три сета, а непосредствено преди Григор и Вавринка излязоха да играят Слоун Стивънс и Полона Херцог.

Именно този мач предизвиква забавянето, тъй като американката изпусна четири мачбола, а словенската ѝ опонентка вкара срещата в трети сет. Според правилата на „Ролан Гарос“ във финалните сетове и при мъжете, и при жените няма тайбрек, а се играе до два гейма разлика.

На този етап организаторите поставят ориентировъчен начален час на Вавринка-Димитров за след 20,45.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ