Арда предлага нов договор на Белчев! Новакът в Първа лига стяга мащабна селекция

Стамен Белчев

Ръководството на новака в Първа професионална лига Арда (Кърджали) е предложило нов договор с подобрени финансови параметри на старши-треньора на отбора Стамен Белчев, научи БТА.

Специалистът изведе клуба от „Арена Арда“ до историческо първо участие в елита след победа с 1:0 след продължение над Септември (София) в решителния бараж по-рано през седмицата.

Белчев е дал принципно съгласие да остане в Арда и да продължи да води състава, въпреки че е наличен интересът от страна на ЦСКА, където работи до съвсем скоро.

Междувременно Арда стяга мащабна селекция през лятото. От състава ще бъдат освободени голям брой футболисти, като целта е на тяхно място да бъдат привлечени още по-класни играчи, които да помогнат на кърджалийци да се утвърдят в Първа лига. Белчев е получил уверение, че сам ще определи напускащите и новите футболисти и ще има пълната свобода при изграждането на отбора.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ