Лудогорец задържа Ренан с нов договор

лудогорец

Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос ще подпише нов 3-годишин договор. Това обяви треньорът на тима Стойчо Стоев. Настоящият контракт на бразилеца изтича през декември и той вече е свободен да преговаря с други клубове. Това обаче няма да се случи, като в крайна сметка ренан се е съгласил да приеме условията на Лудогорец.

“Уточнени са всички условия с Ренан и не мисля, че ще има проблем да остане в отбора и да преподпише”, коментира треньора Стойчо Стоев в предаването “Домът на футбола”.

Бразилецът, който вече е на 30 години, дойде в Разград в началото на 2017 година. Първоначално той бе резерва на Владислав Стоянов, но след неговата контузия се превърна в твърд титуляр. През тази пролет обаче бразилецът отново седна на пейката за сметка на Пламен Илиев.

“Владислав Стоянов започна възстановяване, което не знам колко ще продължи на този етап. Хубаво е, че и той започва да се чувства по-добре, тъй като две години извън терените са тежък отрязък от време. Надявам се постепенно да се възстанови и до края на годината да е добре и той. Владо ходи на процедури в Испания, но в началото на подготовката ще е при на. Той си има договор с клуба и си остава тук”, допълни още Стоев.

“Меридиан мач”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ