Самуилов разкри как ще се казва стадиона на Ботев и кога ще започне строежа

самуилов

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов говори пред медиите днес, пред които обяви решението си да освободи треньорския щаб на тима начело с Николай Киров. Бизнесменът говори и по другите две важни теми, които вълнуват „жълто-черната“ общественост, а именно продажбата на Кристиан Димитров и Тодор Неделев, какво и доизграждането на „Колежа“.

„Разбира се, че има интерес към Кристиан Димитров и Тодор Неделев. Те са чудесни футболисти. Има интерес, но това са неща, които не са за публиката. Не съм взел решение те да бъдат продадени. Защо трябва да ги продаваме? Може, но всичко си има цена. Нека се развиват момчетата“, започна Самуилов.

„Знаете, че няколко пъти съм дал изявление за стадиона. Има процеси, които затрудняват старта на строежа, но мога отговорно да го заявя, че стадионът ще започне да се строи до 1 септември 2019 година. Стадионът ще се казва “Инса Арена”. Дал съм си някакъв аванс, но има процеси, които няма да коментирам. Знам, че това е чувствителна тема и изключително коментирана. Много пъти са обявявани дати, но това е датата, която аз обявявам“, допълни той.

„Обмисляме идеята клубната база да носи името на Динко Дерменджиев. Разбира се, че ще го направим. Искам да мине малко повече време. Ще разговарям с определени фенове“, завърши бизнесменът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ