Илиан Илиев проговори: Ако зависеше от мен, аз нямаше да освободя никого

ЦСКА Черно море (19)

Треньорът на Черно море – Илиан Илиев проговори по темата с детектора на лъжата, преминат от играчите на тима му заради обвинения, че са играли симулативно в двубоя с ЦСКА (1:3).

Специалистът призна, след като получи приза за Треньор на сезона, че той и играчите са се явили доброволно на полиграфа и всеки е имал опцията да откаже.

Илиев беше запитан, как би реагирал, ако се докаже, че футболисти на Черно море са играли симулативно, спецът отговори:

„Не искам да коментирам подобни теми, тъй като смятам, че това е абсурдно. Никой треньор не вярва в подобни неща. Във футбола всеки греши, а най-много треньорите. За тези 7-8 дни не можем да осъзнаем какво се случи. Нашите фенове също не разбират. Доста е неприятно. Ако зависеше от мен, аз нямаше да освободя никого. В сряда от ръководството просто ми казаха, че не мога да разчитам на тези играчи“, добави Илиев.

Последва въпрос – Как се чувствате, след като толкова много сте дали като футболист и треньор да минавате на детектор на лъжата?

„Със сигурност на никой не му е приятно, но е доброволно. Всеки може да откаже, тъй като не е поставен до стената. Може да каже, че не иска и точка. Никого не сме задължавали. По принцип имам договор с Черно море. Ще бъде трудно, тъй като се разделихме с десет играчи и трябва да вземам десет нови. Ще преценяваме“, завърши треньорът на “моряците”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ