Левски с първи нови попълнения! Сините договориха трима таланти на Септември

Павел колев Левски Лудогорец 2

От Румъния не спират да бълват имена на играчи, които уж са сигурни за Левски, но селекцията на „Герена“ ще стартира с българи, пише „Меридиан мач“. „Сините“ са фаворити за подписа на Кристиан Димитров от Ботев Пд. Освен това те вече са договорили и трима от най-перспективните футболисти на Септември. Това са Асен Чандъров, Здравко Димитров и Георги Русев.

Димитров дълго време бе наблюдаван от ЦСКА, а клубът от „Красна поляна“ имаше оферта за него от Румъния. Тимът от „Герена“ обаче е успял да надцака конкурентите си, като е предложил пакетна цена за тримата талантливи младоци. Според запознати, от Левски ще платят за тях над 500 000 лева.

Неслучайно Румен Чандъров, който е благодетел на Септември, бе забелязан в близост до ръководството на Левски на Националния стадион „Васил Левски“ по време на последното дерби с ЦСКА (0:2).

Асен Чандъров е добре познато име на „Герена“. Той бе част от школата на „сините“, но не успя да се наложи и се премести в школата на баща си Румен. Чандъров записа 33 мача този сезон, в който се отчете с 4 гола и 4 асистенции. Здравко Димитров взе участие в 28 мача и вкара 2 гола. Георги Русев стана част от Септември през миналото лято, след като преди това се подвизаваше в Испания. Той записа 23 мача за Септември.

И тримата футболисти са набор 1998.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ