Шефовете на Черно море излизат днес с декларация за скандала с шестимата играчи

георги илиев

Изпълнителният директор на Черно море Марин Маринов заяви, че клубът ще излезе с официална декларация по повод скандала с шестимата играчи, които бяха отстранени за симулативна игра при загубата с 1:3 от ЦСКА в началото на май.

До този момент няма официална информация от клуба, като в сайта на Черно море за последно е качена информация, че варненци са завършили пети в Първа лига. В същото време класирането не е актуализирано от доста време и там Черно море стои шести.

„В понеделник ще излезем с декларация на сайта във връзка с всички слухове и индинуации, които се писаха и казаха в последните дни“, заявява пред „Меридиан Мач“ Маринов.

В същото време и от другата замесена страна – ЦСКА, обявиха, че ще правят разследване на случая. Собственикът Гриша Ганчев заявява пред Нова, че ще се прави проверка на изгонването на шестимата от Черно море. До какво ще доведе това разследване, не е ясно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ