Здрава чистка в ЦСКА 1948! Изгониха цял отбор футболисти след проваления сезон

царско село цска 1948~03

Масова чистка в ЦСКА 1948 след неизпълнената цел. „Червените“, които се надяваха да се класират в Първа лига, в крайна сметка завършиха на четвъртото място след Царско село, Монтана и Арда. Това накара клубното ръководство да вземе решение да изгони цял отбор футболисти.

ЦСКА 1948 се раздели с 10 играчи. „Част от отбора ни вече няма да са Мариян Огнянов, Апостол Попов, Спас Георгиев, Айкут Рамадан, Радой Божилов, Тони Стоичков, Диян Вълков. Наемите на Димитър Буров, Кристиян Пешов и Петър Генчев съответно от Славия и Септември пък изтекоха“, информираха „червените“ на официалния си сайт.

Ръководството на ЦСКА 1948 предлага пост на Апостол Попов. Опитният защитник трябва да даде отговор в следващите дни.
„ЦСКА благодари на абсолютно всеки от играчите. И им желае успех! Пътищата ни могат да се пресекат един ден отново!“, добавиха от ЦСКА 1948.

One comment

  • Ачо циганина

    24.05.2019 at 16:20

    А какво ЦСКА сте и искате да ви поддържаме като ликвидирахте всичко ЧЕРВЕНО което имаше в отбора. Газдовци и Гьоновци ходете на баба си в Г@ЗА и не петнете свещеното червено име.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ