Пълна мъгла около щаба и подготовката на Ботев Пд

ботев_пловдив-цска10

Целият щаб и играчите на Ботев Пд са в шах преди последния двубой за сезона. Дарик радио предаде, че на този етап не е ясно дали Николай Киров ще остане треньор. Не е уточнен дори стартът на подготовката. Всичко това ще е ясно едва след 29 май.

На тази дата силният човек в клуба Георги Самуилов ще вземе ключови решения за бъдещето на Ботев. Това анонсира самият той с изявление в официалния сайт на пловдивчани. Самуилов разкритикува сериозно представянето на отбора във финала за купата и обяви: „Мое задължение е да открия причината да се стигне до този момент на разочарование. Вече започнахме задълбочен и обстоен анализ не само на представянето ни във финала, но и на всичко, което се случи през сезона до момента. Резултатите от анализа и решенията, които ще последват от него, ще бъдат съобщени пред медиите на 29 май“.

Самият Киров е признал, че не знае дали ще остане начело на тима. Организираните фенове се обявиха твърдо в негова подкрепа. Той е най-дълго задържалият се треньор в елита – 2 години и 9 месеца от 1 септември 2016 г. насам. Сред опциите за негов заместник, ако се стигне до смяна, е Георги Дерменджиев.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ