Жеферсон разкри: ЦСКА ми предлага нов договор, ще реша след края на сезона

Цска Витоша Бистрица 2ро (1) Жеферсон Стефан Христов

Левият бек на ЦСКА Жеферсон даде дълго интервю за бразилската медия „0 Tempo” в рубриката „Около света“. Бранителят говори за ситуацията в отбора в навечерието на решителните сблъсъци от последния кръг.

„Предстои ни много важен двубой, който трябва да спечелим, за да станем шампиони, и да се надяваме, че Лудогорец ще се провали в своята среща.

Лошото е, че стигнахме до ситуация, в която нещата не са изцяло под наш контрол. Ключовият момент беше дузпата, която изпуснахме в прекия ни двубой с Лудогорец. Ако тогава бяхме вкарали, сега щеше да е много по-различно“, заяви Жеферсон.

„Имам договор с ЦСКА за още една година – до лятото на 2020-а. Рядко планирам в перспектива какво ще правя. Каквато е волята на Господ, аз ще я приема. Този въпрос го оставям на своя агент.

ЦСКА има желание да преподпиша. Ще седнем, ще говорим и ще видя какво ще е предложението. Разбира се, може да се върна и в Бразилия, където е семейството ми, имам дете там. Но този въпрос ще бъде решен на по-късен етап – след като приключи първенството“, каза Жеферсон.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ