Етър и Славия влизат в люта битка за място на баража за Лига Европа

Славия Етър 7

Отборът на Етър приема тази вечер от 20,00 часа Славия на стадион „Ивайло“ във Велико Търново в реванша от сблъсъка между двата тима, гонещи класиране за баража за Лига Европа. „Белите“ спечелиха с 1:0 първата среща, благодарение на гола на Георги Йомов в края на първото полувреме.

Победителят от дненшия двубой ще се изправи в баража за Лига Европа срещу Левски на 28 май.

Мачът тази вечер ще е последен за новия национален селекционер на България Красимир Балъков начело на „болярите“. Очаква се преди началото на срещата да има кратка церемония, с която Етър да си вземе довиждане с Бала. Вчера бронзовият медалист от САЩ’94 направи емоционално обръщение към феновете на Етър чрез страницата си във „Фейсбук“.

Наставникът на домакините няма да може да разчита днес на халфа Никола Колев, но готов за битката е Георги Сърмов. Старши треньорът на столичани Златомир Загорчич пък ще трябва да се оправя без услугите на нападателя Илиян Мицански, който по-рано тази седмица претърпя операция и ше пропусне и част от лятната подготовка.

Вероятни състави:

ЕТЪР: Иванов – Илиев, Василев, Гълъбов, Кр. Стоянов – Мане, Сърмов – Младенов, Руменов, Батрович – Боджадж

СЛАВИЯ: Петков – Томбак, Гамаков, Муньос, Велковски – Карабельов, Узунов – Йомов, Тасевски, Кирилов – Чунчуков

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ