Страшен цирк със спряган за нов в Левски! Агентът на играча обясни има ли сделка със сините

Павел колев Левски Лудогорец 2

Цирк се разиграва около една от трансферните цели на Левски. Във вторник вечерта авторитетният сайт Transfermarkt обяви, че Диего Фабрини вече може да се счита за първо ново лятно попълнение на „сините“. Оказа се обаче, че това е фалшива новина. Часове по-късно той бе върнат в Ботошани, чиято собственост е до началото на юни, пише „Меридиан Мач“ в днешния си брой.

„Говорили сме с Йоан Бекали за Левски, но няма нищо черно на бяло. Писах до Transfermarkt, че са сбъркали, защото няма такъв трансфер. Диего не е подписал с никого. Има време. Той получи оферти от Израел, Полша и Турция“, обяви агентът Флорин Маня.

От Ботошани също правят опити да задържат звездата си. „Отначало не вярвахме, че той ще се превърне в толкова важен играч за нас. През зимата пък нямахме нужните средства, за да му вдигнем двойно заплатата. Сега обаче сме му дали далеч по-добро предложение“, обяви един от шефовете на тима Валериу Ифтиме.

Освен това в Румъния говорят, че Фабрини е започнал и преговори с Динамо. Преди няколко дни комшиите обявиха, че Левски вече се е разбрал с Фабрини, който щял да взема по 20 000 евро на месец на „Герена“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ