Берое си хареса вратаря на Ботев Враца! Заралии взимат най-много 4 нови попълнения

Славия Ботев Враца 18

Вратарят на Ботев Враца Красимир Костов е трансфер­на цел на Берое. Стражът от петричкото село Коларово е в селекционния списък за новия сезон на наставника на заралии Александър Томаш. Юношата на Пирин Бл е фаворит да акос­тира на стадиона под Аязмо­то след силните си изяви под рамката на Ботев Bp през кам­панията.

Наскоро стана ясно, че Георги Аргилашки има подписан предварителен договор с Бо­тев Пловдив. Преди дни Берое обяви подновяването на дого­вора на титуляря Душан Перниш. Неговото име се завъртя за Левски. Заралии са водили разговори и със стража на Ло­комотив Пловдив Мартин Лу­ков, ако Перниш не се е съгласил да преподпише. Засега Костов все още не е дал положителен отговор. Причината е, че в Ботев Враца той е твърд титуляр, докато под Аязмото най-вероятно ще е резерва на Душан Перниш.

Лятната селекция на Берое пък ще включва не повече от 3-4 попълнения, като приори­тет е и привличането на кла­сен централен нападател. Такъв е набелязан в чужбина и наскоро спортният директор Валентин Грудев е бил на пре­говори с него.

Очаква се зелените да се разделят с двама от досегаш­ния състав. Това са Мешка и Владимир Гаджев. Договорите им изтичат и няма да бъдат подновени. Отделно вторият получи тежка контузия преди време и едва ли ще е готов за новия сезон.

Берое поднови договорите на Бандаловски, Алкан и Вандерсон.

До края на кампанията пък старши треньорът Алек­сандър Томаш може да остане без халфове. Меледже получи девети жълт картон срещу ЦСКА и ще е наказан за послед­ните два двубоя – с Черно мо­ре и Левски. Аут за тях е опе­рираният Карлос Охене, а Александър Цветков има 8 жълти картона и при още един ще е бъде наказан също за 2 срещи.

„Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ