Дунав и Септември скачат в битка за спасение! Русенци пуснаха евтини билети за мача

Септември София Дунав Русе 7

Дунав приема столичния Септември в Русе в първи мач от плейофа за оставане в Първа лига. Двубоят е тази вечер от 20,00 часа, а главен съдия ще бъде Владимир Вълков.

Ръководството на Дунав пусна билети от само по 5 лв, като се надява на солидна подкрепа от трибуните. Загубилият след двата мача ще има нов шанс да спаси мястото си в елита, тъй като предстои и бараж.

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров няма да разчита днес на един от основните си футболисти. Крилото Станислав Ковачев е наказан за три мача след изгонването си при успеха над Витоша в Бистрица, което на практика означава, че ще пропусне двата плейофа и баража.

В същото време в Септември са притеснени от липсата на мачове в последните над 2 седмици.Столичани трябваше да играят с Верея, но заралии бяха извадени от елита и така мачовете за 11-ото място пропаднаха. Като се изключи това, че Септември не е играл от победата над Локо в Пловдив, отборът се намира в добра серия в първенството, като няма загуба от 16 март насам, когато отстъпи с 0:6 пред Лудогорец в Разград.

Двата тима се изправят за пети път през този сезон. В мачовете от втората осмица те записаха две равенства, а преди това си размениха по една домакинска победа в редовния сезон.

Вероятни състави:

Дунав Русе: Макенджиев, Мунин, Ковачев, Динков, Инкоом, Исаевски, Фърчулеску, Попадийн, Димов, Васев, Иса.

Септември София: Георгиев, Глишич, Дюлгеров, Бенга, Стоичков, Алвеш, Димитров, Чандъров, Галчев, Сахити, Мандиангу.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ