Гранд започва офанзива за привличането на Стойчо Младенов

стойчо младенов

Успехите на Стойчо Младенов в Кайсар приковаха погледите на футболните специалисти в Казахстан. Вицешампионът Кайрат е в жестока криза. Уважаваният анализатор от местния вестник “Вести” Руслан Ошуров препоръча на ръководството веднага да покани българския треньор.

“Феновете” искат оставката на Алексей Шпилевски, но ръководството има доверие към него – пише журналистът. – Ако Кайрат продължи да се представя така, то това ще бъде неизбежно. В такъв случай възниква въпросът – кой ще го смени? Като най-приемлив и удачен вариант изглежда настоящият треньор на Кайсар Стойчо Младенов, който в сравнение с Шпилевски има огромен опит. Той е бил начело на националния тим на България, да не говорим за сравнения на клубно ниво. Защо Младенов? Защото неговата концепция напълно би подхождала на Кайрат.

Вижте как вече трета година подхожда Кайсар – с мисъл по целия терен. Клубът има ограничени възможности за трансфери. И ето този сезон са толкова близо до призовите емста, както никога досега. Ако му бъде дадена възможността на Кайрат, той би направил отличен отбор. И най-главното – българинът не е треньор-еднодневка. Младенов работи с поне тригодишна програма”.

„Труд“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ