Бодуров аут и за мача с Берое! Червените излизат под Аязмото с нова двойка централни защитници

ЦСКА Левски (49) Бодуров

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров със сигурност ще пропусне и гостуването на Берое тази събота. Бранителят беше на пейката срещу Лудогорец, но така или иначе нямаше как да играе. Той страда от дискова херния и все още е на процедури, които да облекчат болката му. Освен това Бодуров виси с 8 жълти картона и при 9-и ще бъде наказан за два мача. Това би го извадило от дербито с Левски, което е следващия кръг – на 21-ви, вторник.

В последния двубой двойка централни защитници бяха Божидар Чорбаджийски и Нуно Томаш. Вариант за този уикенд е Валентин Антов да бъде партньор на Чорбаджийски, а португалецът да действа като ляв бек. Опция за краен бранител е и Ангел Лясков, при което Томаш отново ще бъде в сърцето на ариергарда.

Титулярният ляв бек Жеферсон е наказан, също както и Кристиян Малинов.

С жълти картони висят доста играчи – Рубен Пинто има 8 и при нов гори за 2 срещи, докато Антов и Лясков са с по 4 и при още един ще са наказани за 1 двубой.

„Тема Спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ