Звезда на ЦСКА отсече: Не трябва да склоняваме глава, дано Лудогорец сбърка

Левски-ЦСКА11 тиаго соу

Халфът на ЦСКА Тиаго Родригес получи наградата си за Игрча номер 1 на 32-ия кръг в Първа лига.

„Искам да благодаря за тази награда и ще продължавам да се боря да спечеля още такива. Надявам се с моя труд да получам още повече такива награди. Трябва да си свършим работата, но вече не зависи само от нас. Трябва да бием до края и да се надяваме Лудогорец да сбърка”, коментира Тиаго Родригес и продължи:

„Ние се опитахме да направим най-доброто. Не се получи, но не трябва да склоняваме глава, а да продължаваме напред и да си вършим нашата работа. Не трябва главата да ни е на друго място, освен в нашата работа. Професионалисти сме и трябва да знаем да живеем с тези неща и да даваме максимално от нас за треньора, който в момента ръководи отбора. Винаги излизаме за победа. Но винаги да направиш равен е по-добре от загуба. Като не успеем да спечелим, най-добрият резултат е равен.”

„ЦСКА е най-добрият отбор в България и който не идва с нагласа за първото място е на грешно място. Винаги се трудим много усилено да спечелим мачовете. Тръгването на Любо Пенев беше неочаквано, но ние си вършим нашата работа. Поднових договора си за три години, така че, ако не бях щастлив, нямаше да го направя. Ще се раздавам максимално за клуба и винаги давам най-доброто, за да защитавам фланелката. Има много фактори, които влияят. Много пъти играеш 90 минути и топката не влиза. Друг път има един рикошет и топката влиза”, сподели още футболистът на ЦСКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ