В търсене на нов шеф: Левски преговаря с уволнен от „Герена“

Левски Верея (4) Герена Публика

Левски преговаря с бившия си старши треньор Ратко Достанич да поеме ръководния пост в Детско-юношеската школа на клуба, научи БТА.

59-годишният специалист работи в пет различни клуба в Гърция от лятото на 2015 година насам, като за последно води третодивизионния Ники Волос.

Достанич познава добре обстановката на „Герена“. Той е бил асистент в щаба на Славолюб Муслин от март 2002 до април 2003 година, а през есента на 2009 година за кратко беше и старши треньор на „сините“.

След втория си престой в Левски, през декември 2009 година Достанич е назначен за директор на ДЮШ на Цървена звезда. Три месеца по-късно той за втори път в кариерата си поема функциите на старши треньор на представителния тим на белградчани, но след по-малко от половин година на поста подава оставка.

Достанич пое Левски през 2009 година, но още през октомври беше освободен след 15 мача начело на отбора. По време на престоя си той спечели Суперкупата на България след победа над Литекс с 1:0.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ