Движението в София и по магистрала Тракия ще е затруднено заради финала

Полицейска патрулка 2

Проблеми с придвижването в центъра на София и по магистрала Тракия се очакват днес. Десетки хиляди фенове от Града под Тепетата ще дойдат в София заради финала за Купата на България между Ботев и Локомотив, което да затрудни движението по аутобана, както и по „Цариградско шосе“ в столицата в час-пик.

Заради двубоя има въведени специални ограничения на движението около Националния стадион „Васил Левски“. Участъкът от бул. „Евлоги Георгиев“ около съоръжението ще бъде затворен в часовете преди, по време и след мача.

Иначе феновете на двата отбора ще организират шествия в Пловдив, преди да се отправят на път към стадиона. Засилено ще бъде полицейското присъствие в целия ден на провеждането на двубоя, като на него няма да се допускат лица във видимо нетрезво състояние.

Всички непълнолетни ще бъдат допускани до мача само с предварително попълнена декларация. Лица, които имат забрани да посещават спортни мероприятия, също ще бъдат спирани в подстъпите на стадиона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ