Кобрата на съд в хотел с духове

Христо Стоичков Коктейл книга (55) Кубрат Пулев Кобрата

Атлетическата комисия на щата Калифорния ще изправи на спортен съд боксьора Кубрат Пулев в обитавания от духове хотел „Милейниъм Битмор“ в Лос Анджелис.

Сградата, която е на близо век, ще приюти днешното изслушване на Кобрата за „Целувкагейт“. Очаква се на сбирката да присъства и Дженифър Равало – Джени Суши. Тя беше целуната по устата от българина непосредствено след победата над Богдан Дину през март.

Градската легенда разказва как на втория етаж в хотела витае духът на медицинска сестра, а на деветия – на малко момиченце, което тича по коридорите. В лобито на същата сграда умира прочутият йога Парамаханса Йогананда.

По време на Втората световна война тук са отсядали хиляди войници, пращани на фронта. Голяма част от тях никога не се завръщат. В хотела са отсядали легендарни личности като Джон Кенеди, Ал Капоне и Уолт Дисни.

Разискването по скандала с Джени Суши ще бъде първо в програмата на Атлетическата комисия. Очаква се разпитът на действащите лица да започне в 10 сутринта местно време. Веднага след това Кобрата ще отговаря на въпроси по втория иск. Той е на Богдан Дину, който има претенции за използване на нечисти удари от Пулев. Румънският боксьор иска промяна на резултата в мача.

Седем са членовете на комисията, които ще разглеждат исковете. Две от тях са жени. Очаква се точно те да пържат на бавен огън Пулев заради целувката по устните на Джени Суши.

След разпита на всички страни и привеждане на доказателства комисията ще се събере на закрито заседание, където ще бъде гласувано евентуално наказание или пълно оправдаване на Пулев.

България днес


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ