Титуляр на Лудогорец: Сами се докарахме до това положение

Пламен Илиев Левски Лудогорец 12

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев направи любопитен коментар за интригата в първенството и решителния сблъсък с ЦСКА днес.

„Дано не повторим грешките от последните кръгове. Атмосферата в отбора е добра. Ние сами се докарахме дотук, че мачът с ЦСКА да е най-важният през сезона“, каза стражът.

Илиев може да направи дебют на „Армията“, ако бъде предпочетен за сметка на Ренан. Вратарят е излизал срещу ЦСКА, но или в домакинства на своите отбори, или на неутрален терен във вечното дерби.

Илиев има 5 участия в мач №1. Той също така е пазил за Видима-Раковски срещу червените, но в Севлиево (2:2). В последните 4 кръга треньорът Стойчо Стоев въртеше под рамката Илиев и Ренан.

По принцип сега наред е бразилецът. Решението обаче може и да е друго. След привличането си през зимата Пламен беше налаган като титуляр, но заради негова контузия Ренан беше реабилитиран. Илиев не е пазил тази пролет срещу армейците точно заради травмата си.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ