Трансферен блян на Левски с нов два гола в Румъния

Левски Верея (4) Герена Публика

Италианецът Матиа Монтини вкара и двата гола за победата на Динамо (Букурещ) с 2:0 над Газ Метан в поредния кръг от румънското първенство. Нападателят, който е трансферна цел на Левски, вече има 12 попадения през сезона, като 5 от тях са в плейофната фаза.

За Газ Метан титуляр беше българският халф Антони Иванов. Неговият тим продължава да е лидер във втораат осмица, но вече само с точка аванс пред Динамо. Преди почивката гол на “червените кучета” беше отменен, но в 56-ата минута Монтини се озова на добра позиция в наказателното поле и с външен фалц откри резултата. В 80-ата италианецът реши всичко с втори си гол, този път с глава.

В друг мач снощи Ботошани победи Волунтари с 2:0. Божидар Митрев не беше в групата за двубоя на гостите, които допуснаха два гола още до почивката, а освен това останаха с човек по-малко в 35-ата минута заради червен картон на Дору Пападиуц.

Волунтари е на 11-о място с 23 точки, а на последните три позиции са Дунарея (Кълъраш), Херменщад и Конкордия (Кяжна).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ