Етър постигна целта си! Болярите се класираха за решителния плейоф

Славия Етър 16

Етър постигна втора поредна победа над Локомотив Пловдив и по този начин се класира за решаващия финален плейоф за определяне на седмия в крайното класирането. „Виолетовите“ спечелиха с минималното 1:0 реванша на стадион „Ивайло“. Победният гол вкара Крум Стоянов през второто полувреме.

В първата среща в Пловдив Етър спечели с 2:0.

Георги Сърмов се опита да изненада Илко Пиргов с удар от разстояние в 14-та минута, но не успя да намери очертанията на вратата.

В 60-та минута Боджадж свали с глава топката към Младенов, който продължи към Батрович, който не успя да овладее топката.

Етър вкара в 63-та минута и поведе в резултата. Флорент Боджадж подаде към Румен Руменов. Лукас Масоеро се опита да изчисти топката, но тя рикошира в тялото на Руменов и попадна в Крум Стоянов, който финтира Асен Георгиев, който след това с много точен удар вкара топката във вратата на Илко Пиргов.

Пред Анте Аралица се откри страхотна възможност в 83-та минута, но ударът му бе встрани от левия стълб на вратата на Христо Иванов.

В битката за седмото място Етър ще се изправи срещу победителя от сблъсъка между Ботев Враца и Славия.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ