Балъков предупреди Етър преди реванша с Локо (Пловдив)

Славия Етър 9

Етър приема днес от 17,15 часа Локомотив Пловдив в среща реванш от полуфиналния плейоф за седмото място, което дава право на бараж за Лига Европа.

“Болярите” спечелиха първия мач на “Лаута” с 2:0 и на теория са фаворит за продължаване напред, но треньорът Красимир Балъков не смята, че всичко е решено след първия мач. Затова героят от САЩ’94 ще изисква максимална концентрация от играчите от първата до последната минута, за да не последват съдбата на Барселона срещу Ливърпул от Шампионската лига.

В Локомотив също ще подходят предпазливо за мача, тъй като им предстои финал за Купата на България срещу Ботев Пловдив. Затова треньорът Бруно Акрапович ще запази трима от основните си играчи за 15 май. Той остави извън групата за мача капитана Димитър Илиев и защитниците Милош Петрович и Томашевич. С наказания за мача пък са Езе и вратарят Мартин Луков.

Днешният сблъсък ще е под номер 7 в персоналното съперничество като треньори между Балъков и Акрапович. В шесте изиграни срещи досега Етър има две победи, а Локо – 1, а три пъти не е бил излъчван победител.

Вероятни състави:

Етър: Иванов, Илиев, Гълъбов, Василев, Стоянов, Сърмов, Младенов, Руменов, Колев, Батрович, Боджадж.

Локо Пд: Пиргов, Везалов, Масоеро, Георгиев, Цветанов, Елитон, Банович, Карагарен, Бахтич, Аралица, Ожболт.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ