Ботев започва преговори с двама от най-добрите си играчи

Ботев-септември29 николай киров белия

След като Ботев Пловдив подписа нов договор със звездата Тодор Неделев, от клуба правят опити да сторят същото с още двама водещи футболисти. Това са централният защитник Кристиан Димитров и нападателят Антонио Вутов. Разговорите с двамата вече са започнали, съобщи plovdivderby.com. Очаква се те да завършат с успех.

Кристиан Димитров е най-прогресиращият футболист в първенството ни. През миналата пролет бранителят трупа опит в Монтана. По време на лятната подготовка той си спечели титулярно място. През този сезон той има 29 мача в Първа лига, в които вкара 4 гола. С негово попадение Ботев се класира и на финала за Купата на България. Много сериозен интерес към него проявяват столичните Левски и ЦСКА. Той е в полезрението и на чужди клубове.

Антонио Вутов подписа с Ботев през лятото, след като преди това не успя да се споразумее с родния си Левски. Двете страни уж се бяха разграли и играчът отиде да сложи параф под договор със сините, но това не се случи. През кампанията има 21 мача в Първа лига, в които вкара 6 гола. Това е вторият му престой в Ботев.

„Тема спорт“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ